Betsafe

0% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR

Betsafe lanserades redan 2006 och har sedan dess hunnit arbeta sig till ett stort namn på spelmarknaden. Mest troligt beror detta på en kombination av deras enorma utbud av olika spel, tillsammans med det faktum att de tar mycket god hand om sina spelare. 

Nästan en halv miljon spelare, fördelade på över 100 olika länder, talar sitt tydliga språk kring sidans popularitet. 

Naturligtvis innehar Betsafe licens från Spelinspektionen och denna licens är de beviljade via BS Nordic Ltd, som har sitt säte på Malta, precis som så många andra svenska spelbolag. 

Förutom en rad olika spel, så hittas även här en blogg, där det varmt rekommenderas att göra sig ett besök. Här hittas både speltips och nyheter och den som vill maxa sitt spel, får här en mycket god hjälp på vägen.Odds hos Betsafe.

Odds hos Betsafe

För den som gillar betting, så är Betsafe helt klart ’The place to be’. Här finns inte mindre än 28 olika sporter att välja mellan, plus ett gäng olika specialer. Inom varje sport finns dessutom ett mycket stort antal bettingalternativ att välja på. 

Här hittas klassiska sporter så som fotboll, ishockey och basket, men även sådana som kanske inte är det första man förknippar sportsbetting med, så som schack eller dart. 

Här finner man också boostade tripplar, vilket är olika dagliga specialer, där de boostat oddsen rejält. 

Förutom att satsa på vem som vinner, så finns en mängd olika andra alternativ att betta på, för att göra det hela extra spännande. Bland annat så kan man spela på första målet, hemmalaget håller nollan, ledare i halvtid, antal mål och så vidare. Här finns en enorm potential för den insatte att få stor utdelning på bara en match, om satsningarna slår in. 

Om inte annat, så blir det ytterligare en minnesanteckning inför bettandet på nästa match. 

Användarvänlighet och layout

Det är inga som helst problem att hitta runt på Betsafes sida, utan allting är prydligt uppdelat i olika kategorier för att vara enkelt att hitta. Därefter hittar man en rad underkategorier när man klickar på varje kategori, eftersom sidan har ett alldeles enormt utbud. 

Designen på sidan går i stilfullt svart och grått, med röda inslag för att tydliggöra under vilken flik man för tillfället befinner sig. Återigen en ack så liten, men ändå så viktig, detalj som visar på det användarvänliga tänk som genomsyrar hela spelsidan. 

Kundtjänst och support

Om något krånglar, eller man kommer på att man har någon fundering, så finns det tre olika kontaktvägar till kundtjänst. Dessa är live chatt, mail och telefon. Absolut snabbast är så klart chatten, där man ju faktiskt chattar med en agent i realtid. Detta är ett perfekt upplägg, eftersom det i princip alltid brukar dyka upp följdfrågor till den fråga man just fått besvarad. Den normala svarstiden i deras chatt är 30 sekunder.

Om ens ärende inte är så brådskande, eller om man till exempel ska bifoga filer, så är det istället mail som gäller. Här ligger den normala svarstiden på 30-60 minuter.

För den som föredrar att ringa, så har BetSafe en funktion där man kan välja att bli uppringd inom en viss tid. Hur smidigt som helst att slippa sitta i någon telefonkö och dessutom stort plus för att man kan välja själv inom vilket tidsspann man önskar bli uppringd. 

Kundtjänsten hos BetSafe är mycket trevlig och hjälpsam. Den är dessutom svensktalande.

Metoder för betalning

Hos Betsafe har man verkligen lagt ned sig för att få fram alla de betalningsmetoder som de svenska spelarna skulle kunna tänkas vilja ha. Här kan man välja mellan VISA, Mastercard, Skrill, Trustly, Swish, banköverföring, Zimpler, Netteller och Paysafecard. Ingen av dessa leverantörer tar någon extra kostnad, varken vid insättning eller uttag. 

Överföring till bankkonto och bankkort tar normalt sett 2-5 bankdagar, medan överföring till eWallet brukar ta 0-48 timmar. Absolut snabbast brukar Trustly vara; här får man pengarna på kontot inom bara några minuter. 

Betsafe i mobilen

Om man vill kunna ta med sig sitt spel överallt, vilket de flesta vill idag, så kan man lugnt fortsätta spela hos Betsafe. Deras spelsida fungerar nämligen precis lika bra i mobiltelefonen och på surfplattan, som via datorn. Upplägget är lättanvänt även via mobilen och spelet flyter på utan problem. Mjukvaran är anpassad till att fungera lika bra både i telefoner med Android och med iOS.

Extrafunktioner

När man spelar på odds hos Safebet så kan man välja mellan att spela på vanliga odds, eller live odds. Vill man spela live, så kan man även följa sin match via live streaming. Skulle man vilja avbryta något spel innan det gått färdigt, så är det inga problem alls, då Safebet erbjuder cashout till sina spelare. 

Summering av Betsafe

Betsafe är en spelsida med många års erfarenhet bakom sig och detta är något som tydligt märks på deras sida. Upplägget är snyggt och lätt att använda sig av. 
Här erbjuds man ett mycket stort utbud av olika spel och det finns allt ifrån casino till betting. 

En välfylld blogg hos Betsafe

Deras välfyllda blogg är ett hett besökstips för den som gillar att hålla sig uppdaterad kring spelandets värld. Här kan man läsa om både sportnyheter och spelnyheter och för den som tänker gå in på deras odds och lägga ett bet, borde det nästan vara obligatoriskt att göra sig ett besök i bloggen först.

Den användarvänliga sidan lockar helt klart till spel och det är inte svårt att förstå hur Betsafe har kunnat överleva så många år på en marknad med mycket stor konkurrens. 

En kunglig kundtjänst

Vid eventuella funderingar rekommenderas ett besök hos kundtjänst, de är hos Betsafe mycket professionella och kunniga. Dessutom får man mycket snabba svar, speciellt via live chatten, där man ju skriver med en agent i realtid. 

Här erbjuds alla de vanligaste metoderna för betalning, även så Swish och Trustly, vilka ju är de snabbaste aktörerna på betalningsmarknaden. 

Hur du kommer igång hos Betsafe

 1. Skapa ett spelkonto

  Använd din mobil ID och skapa konto

 2. Odds erbjudande

  Ta del av Betsafe oddserbjudande på upp till 500 KR

 3. Välj sport

  Välj bland mängder av olika sporter och event

 4. Lägg ditt första bett

  När du valt din favorit sport är det dags att lägga ditt första bett. Välja marknad och börja spela. Lycka till!

Betting24.nu vi använder oss av cookies för att förbättre användarupplevelsen. Läs mer här.