Betting utan krånglig registrering

Om du vill ha en så simpel spelupplevelse som möjligt när du bettar så finns det idag ett utmärkt alternativ. Du kan som spelare idag endast spela med hjälp av din E-legitimation och Trustly. Det innebär att när du gör din första insättning via E-legitimation och Trustly skapas det ett spelkonto hos Trustly. Med denna metod behöver du inte verifiera dig på vanligt vis genom att skicka in eller ladda upp dokument till spelbolaget eftersom att du redan är verifierad.

Enkelt och snabbt – Kom igång direkt med något av dessa spelbolag!

BONUS
BETYG
Ingen Bonus
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
Ingen Bonus
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
100% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
0% till 200 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR

Säkrare att spela med din E-legitimation

Att göra insättningar med din E-legitimation är mycket säkrare eftersom den enda som har tillgång till E-legitimationen är du och ingen annan vilket innebär att risken är minimal att någon annan skulle använda dina uppgifter. Det är även mycket säkrare för att du slipper den gamla verifieringsprocessen där du ska verifiera dig genom att ta kort på diverse dokument som ID-handlingar och räkningar. Det beror på vilka dokument spelbolaget efterfrågar från dig för att du ska verifiera ditt konto. Förståeligt nog kan det vara känsligt att behöva skicka iväg sina uppgifter i ett mejl. De flesta spelbolagen är såklart väldigt seriösa med hanteringen av uppgifter och det är väldigt säkert, men det slår inte smidigheten och säkerheten med E-legitimation.

Vad är E-legitimation?

Det är som namnet antyder, en elektronisk identifikation. Ca 7,5 miljoner i Sverige med ett bankkonto hos en svensk bank har en E-legitimation idag. Både företag och privat personer kan använda E-legitimation för att underlätta sina bankärenden som kräver att man identifierar sig. Med en E-legitimation kan du alltså betala räkningar, logga in på din bank och även deklarera på nätet.

Betta och spela på odds med E-legitimation

Hela idén att betta med sin E-legitimation är att förenkla hela processen för dig som spelare att komma igång och spela. När du går till sidan använder du bara din E-legitimation att logga in med vilket är väldigt enkelt, samma med insättningar och uttag, det är mycket enklare och går mycket snabbare än om du gör uttag via andra metoder eftersom att du redan är verifierad. Det betyder att du som spelare på ett nytt spelbolag loggar in med din E-legitimation, lägger exempelvis ett spel på en fotbollsmatch, vinner på ditt spel, gör ett uttag på vinsten och har pengarna på kontot inom 15 minuter.

Hos vilka spelbolag kan jag spela med min E-legitimation?

Majoriteten av spelbolagen under den svenska spellicensen erbjuder idag sina spelare möjligheten att spela genom logga in med sin E-legitimation. De flesta spelbolagen använder sig av svenska Trustly som betalningsleverantör. Det betyder att de spelbolag som använder Trustly även ger sina spelare möjligheten att spela med E-legitimation. Eftersom att användandet av E-legitimation underlättar för alla parter kommer vi troligen få se en ökning av spelbolag som erbjuder denna metod. Det är det spelarna vill ha eftersom att det är mycket säkrare och snabbare. Några av de spelbolag du kan spela med din E-legitimation idag är Snabbare, Hajper och Fastbet.

Hur kommer jag igång att spela med E-legitimation?

  1. Gå till ett spelbolag där du kan spela med E-legitimation.
  2. Logga in med din E-legimation.
  3. Välj summan som du vill sätta in.
  4. Verifiera insättningen med din E-legitimation genom att leta upp den svenska banken du har.
  5. Nu kan du använda din insättning på sidan

Skulle det inträffa att ditt batteri dör i mobilen, eller att strömmen i datorn går, så finns alltid dina pengar på spelkontot vid uppstart igen. Allt du behöver göra är att använda din E-legitimation att logga in med igen.

Fördelar med att använda E-legitimation när du bettar

De främsta fördelarna när du spelar med din E-legitimation är:

  • Ditt konto registreras direkt hos Trustly när du loggar in med din E-legitimation.
  • Uttagen går väldigt snabbt till ditt bankkonto.
  • Du behöver inte komma ihåg några lösenord till ditt konto hos spelbolaget eftersom att du använder din E-legitimation.
  • Du slipper tänka på att ladda upp eller skicka in dokument för att verifiera ditt konto hos spelbolaget.
Är jag berättigad välkomstbonus när jag bettar utan krånglig registrering?

Det ska inte vara några problem alls att ta emot välkomstbonusar när du skapar ett konto med din E-legitimation. Kolla innan du gör din insättning om spelbolaget erbjuder dig en välkomstbonus. Du kan även läsa våra recensioner för att få reda på vilka välkomstbonusar som gäller för betting.

Går mina vinster till mitt bankkonto även om jag inte har ett spelkonto?

Det skapas alltid ett spelkonto i bakgrunden när du loggar in med din E-legitimation. Du behöver aldrig oroa dig för att dina utbetalningar inte går till rätt konto eftersom att ditt konto är registrerat med ditt personnummer. Det registreras när du gör din första insättning.

Är det säkert att betta utan krånglig registrering?

Ja, eftersom att det endast är du som har tillgång till din E-legitimation är risken minimal att någon annan skulle få tag i dina uppgifter. Det gäller att vara varsam och aldrig nånsin ge ut sin uppgifter till någon, någonsin

Hur fort får jag utbetalningen av en vinst till mitt bankkonto?

Oftast är ditt uttag på ditt bankkonto inom 15 minuter, oftast går det fortare.

Betting24.nu vi använder oss av cookies för att förbättre användarupplevelsen. Läs mer här.