Oddsboost

När du som spelare öppnar ett nytt konto idag hos ett spelbolag kan du enligt den nya svenska spellicensen inte ta emot mer än en bonus och det är välkomstbonusen. Spelbolagen får däremot erbjuda sina kunder andra former av kampanjer. En variant av en kampanj kan vara en oddsboost. Med en oddsboost får du som som spelare chansen att spela på ett högre odds än vad det urspungliga oddset visade. Det kan innebära stora fördelar för dig som spelare eftersom att vid en eventuell vinst betyder det att du kan se framemot en betydligt högre utbetalning.

Topp 3 spelbolagen med oddsboost

BONUS
BETYG
100% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
100% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
Ingen Bonus
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
0% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR

Med en oddsboost ger spelbolagen sina spelare chansen att få högre odds på ett utvalt event. Oftast erbjuder spelbolagen oddsboostar på sporthändelser, men det kan även förekomma kampanjer på andra event. Unibet brukar under Melodifestivalen och Eurovision Song Contest ha kampanjer med boostade odds. I dessa kampanjer kan oddsboosten vara på 25 till 50% extra på det ursprungliga oddset. När det gäller sport har Unibet en veckokampanj på fotboll som heter ”Veckans Match” där de väljer ut en match från en av de europeiska ligorna. Förutom att du får en fin oddsboost kan du även streama Veckans Match direkt på Unibet TV.

Om du har ett konto hos Betsson kan du spela med boostade odds på deras ”Boostade tripplar”. Du får ett förhöjt odds på tre redan utvalda matcher och om du tycker att spelet verkar intressant att satsa på behöver du bara lägga en insats. Betssons Boostade tripplar finns i alla de populäraste sporterna tennis, fotboll, basket och ishockey. 888Sport kör boostade odds som en välkomstkampanj för alla nya spelare där du även får en procentuell välkomstbonus. Dessa kampanjer dyker upp väldigt ofta, så det finns en stor chans att det är en pågående kampanj ute nu om du inte har ett konto sedan tidigare.

Variationen brukar vara stor i de sporter som de boostade oddsen erbjuds. Chansen är stor att du hittar en kampanj med boostade odds i din favoritsport.

Exempel på oddsboostar

Du hittar ett erbjudande med boostade odds på La Liga matchen mellan Barcelona och Real Madrid. Med fördelen av att Barcelona spelar på Camp Nou var oddset för Barcelona vinst från början 2.00. För gästerna Real Madrid var oddset ursprungligen på 2.60. Med de förhöjda oddsen är oddsen istället 8.00 på Barcelona och 10.50 på Real Madrid. Du lägger ditt spel på att Barcelona vinner med 50 kr i insats eftersom att det är den maximala tillåtna summan att lägga på spelet med. Barcelona vinner matchen och du vinner på ditt spel. Din vinst på 400 kr (8×50=400) utbetalas till ditt spelkonto.

Vid erbjudanden med oddsboostar kan det vara ett omsättningskrav på vinsten, så kom ihåg att det är av yttersta vikt att alltid läsa igenom regler och villkor för erbjudandet så att du med 100% säkerhet vet vad som gäller. Ett annat tips är att innan du tar emot erbjudandet kontaktar spelbolaget med den aktuella kampanjens kundtjänst.

En annan populär variant av oddsboosterbjudande är spelbolag som kombinerar marknader på en och samma match. Det kan se ut såhär:

Återigen är det i matchen mellan Barcelona mot Real Madrid. Spelbolaget väljer att kombinera vinst för Barcelona och att Sergio Ramos ska få ett gult kort. Det urspungliga oddset på att Barcelona vinner är på 2.00 och Ramos att få ett gult kort är på 1.70. Alternativet är att lägga två singelbet eftersom att du utan oddsboosten inte kan kombinera två bet från samma match. Med två singelbet kan du med 50+50 kr i insats vinna 50×2.00=100 kr och 50×1.70=85 kr. Totalt om du får in båda spelen 185 kr.

Med det förhöjda oddset kombinerat på dessa två spel får du istället oddset 4.50. Du lägger 100 kr i insats på det boostade spelet och spelet går in. Du vinner då istället 450 kr (100×4.50=450 kr). Det kan löna sig att spela på dessa kombinerade oddsboostar eftersom att det kan ge ett väsentligt högre odds.

Var hittar jag oddsboostar?

På Betting24 kommer du att på bästa sätt hålla dig uppdaterad med de senaste och hetaste kampanjerna som spelbolagen erbjuder sina spelare. Desto oftare du besöker sidan desto mindre är chansen att du missar någon grym oddsboost kampanj. När du har hittat en kampanj som faller dig i smaken klickar du bara på bilden med kampanjen, du skickas då direkt till spelbolagets kampanj därefter är det bara att följa instruktionerna för hur du gör för att delta. Instruktionerna är oftast väldigt tydliga och enkla att följa.

Tips på hur du spelar med en oddsboost

När du spelar med boostade odds är avsikten att du ska kunna plocka ut högre vinster. Genom att använda dig av oddsboostar kommer med förutsättningen att du vinner på dina bet att du i slutändan drar nytta av det eftersom att vinsterna är högre. Beroende på vad du är ute efter så kan ett bra tips vara att om du är ute efter att öka på dina vinster snabbt, spela på det mer riskfyllda högre oddset. Vill du istället sakta bygga upp ett kapital kan det vara smart att gå för det lägre oddset som är säkrare.

Betting24.nu vi använder oss av cookies för att förbättre användarupplevelsen. Läs mer här.