Regler och vilkor

Följande regler och sidor med support förklarar hur du lagligen kan använda dig av Betting24.nu. Vi delger ytterligare information kring vilka vi är på vår sida Om Oss.

Vänligen läs nedanstående information noggrant. Genom att skapa ett konto på vår sida, bekräftar du att du godkänner de användarvillkor vi har för sidan. Var god använd ej sidan om du inte godkänner de användarvillkor som finns. Vänligen läs även vår Integritetspolicy som förklarar hur vi behandlar all personlig information som vi samlat in om dig.

Webbsidans innehåll

Det innehåll vi tillhandahåller på vår sida är till för upplysning och detta är endast generell information. Tillgång till vår webbsida erbjuds utan kostnad.

Det innehåll som finns på sidan får aldrig användas till att genomföra olagliga aktiviteter. Det är upp till varje enskild användare att avgöra om denne har laglig ålder inne för att få spela i sitt land.

Vi eftersträvar att tillhandahålla ett korrekt innehåll, recensioner, nyheter och olika erbjudanden. Det innehålls som finns på vår sida är dock endast för informativa syften och detta godtas av våra användare på deras egen risk. Tredje parter kan komma att ändra eller avbryta de erbjudanden vi delar, när som helst, utan att informera kring detta. Vi uppdaterar regelbundet vår sida med nytt innehåll eller webbdesign, men vi kan inte garantera att vårt webbinnehåll är helt fritt från fel. Innehållet på vår sida kan vara utdaterat när som helst och det åligger oss ingen skyldighet att uppdatera kring detta.

Begränsning av vårt ansvar

Betting24.nu kommer inte att vara ansvariga gentemot någon som helst spelare för någon förlust eller skada som uppkommit genom användandet av vår webbsida och kommer heller inte vara ansvariga för några som helst skador uppkomna genom:

  • oförmågan att använda vår sida
  • användandet av eller förtroendet för innehåll som visas på vår sida
  • förluster av profit, försäljningar, affärer eller inkomster
  • förluster av affärsmöjligheter, kundkretsar eller rykte

Immateriella rättigheter

Betting24.nu är ägare till licensen för de immateriella rättigheterna till vår webbsida och allt det material som återfinns här. Innehållet på sidan är skyddat genom de copyrightlagar som finns och även genom fördrag från de jurisdiktioner du når denna webbsida från. Du får aldrig lov att använda någon del av innehållet på vår webbsida för kommersiella ändamål.

Endast privata användare tillåts tillgång till vår sida. Du godkänner att aldrig använda vår webbsida för kommersiella eller affärsenliga ändamål och vi tar inget som helst ansvar för förlust av vinster eller affärsförluster.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa förfrågningar om att ta bort innehåll från sidan, såvida innehållet inte kan anses vara oetiskt, falskt, diskriminerande, av sexuell karaktär, i strid med en persons integritet eller en överträdelse av vilken som helst internationell lag.

Virus

Vi kan inte garantera att vår sida är säker eller fri från virus. Varje användare än själv ansvarig för att skydda av sina egna anordningar från virus och andra skadliga program. Vi kan inte hållas ansvariga för någon förlust eller skada som förorsakats av ett virus eller en attack. Inte heller kan vi hållas ansvariga för andra teknologiskt skadliga material som kan komma att infektera din datautrustning, datorprogram, data eller andra material du äger på grund av ditt användande av sidan. Vi kan inte heller hållas ansvariga för skador som uppstått för att du laddat ned något innehåll från sidan, eller någon annan webbsida som blivit länkad därifrån.
Det är därmed ditt eget ansvar att se till att inte klicka på några skadliga länkar.

Vi kommer inte att acceptera att någon försöker missbruka vår webbsida och medvetet implementerar skadligt material eller attackerar webbsidan. Skulle detta ske kommer aktuellt rättsväsende att informeras och din rätt till att använda sidan kommer upphöra med omedelbar verkan.

Externa länkar och källor

Då vår sida innehåller flera externa länkar till andra domäner och medel som tillhandahålls av tredje part, tillhandahålls länkarna endast i informerande syfte. Majoriteten av de länkar som finns, går direkt till våra affärspartner som tillhandahåller olika iGaming tjänster. Vi har inte någon kontroll över vilket slags innehåll som finns på dessa webbsidor och vi tar inget ansvar för det innehåll som visas på de olika webbsidor som finns länkade på vår sida. Vi kommer inte att kunna hållas ansvariga för några som helst förluster eller andra skador som kan uppstå från ditt användande av dessa sidor eller länkar.

Användare tillåts att länka till vår webbsida. förutsatt att detta görs på ett rättvist och legalt vis och som inte drar någon fördel av, eller på något vis skadar vårt rykte. Du får inte länka till oss på en webbsida som inte ägs av dig, eller olovligen förknippa denna webbplats med din egen, utan att först ha fått vårt godkännande till detta, Vi reserverar oss rätten att dra in denna tillåtelse till att länka, utan någon förvarning.

Vi kan ändra våra regler när som helst genom att göra ändringar i denna sida. Vänligen håll koll på sidan då och då för att inte missa uppdateringar kring denna policy.

För att komma i kontakt med oss, var god klicka här.

Betting24.nu vi använder oss av cookies för att förbättre användarupplevelsen. Läs mer här.