Riskfri bonus

Själva principen och den stora fördelen för dig som använder ett riskfritt spel är att du får tillbaka din insats om du inte vinner på ditt spel. Genom att lägga ett bet på ett event utan att du kan förlora något på det är därför något som är oerhört tilltalande. Det du främst måste ha koll på innan du bestämmer dig för att ta del av en riskfri bonus är dess regler och villkor. Beroende på vilket spelbolag som erbjuder dig det riskfria spelet kan det skilja sig markant i bonusens regler och villkor från ett annat spelbolag.

Bästa spelbolagen för riskfria bonusar!

BONUS
BETYG
100% till 100 SEK
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR
Ingen Bonus
18+ | EVENTUELL BONUS GÄLLER ENDAST NYA SPELARE | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE | REGLER & VILLKOR

När det gäller aktivering av riskfria spel brukar det innebära att du måste placera ett spel och göra en insättning på ditt konto. Vid aktivering av ditt riskfria spel kommer ditt nästa bet att garanteras hos spelbolaget. Vid vinst på ditt spel behåller du vinsten och om du istället förlorar ditt spel får du din insats tillbaka i bonuspengar. Viktigt att tänka på vid mottagande av riskfria bonusar är att alltid vara säker på vad det är för krav som gäller. Om du är osäker på något kan du alltid kontakta spelbolagets kundtjänst för att räta ut eventuella frågetecken.

Regler som minimumodds och omsättningskrav

Om du förlorar ditt spel och får insatsen tillbaka är det viktigt att ha full koll på vad det är som gäller för regler och villkor. Det skiljer sig mellan de olika spelbolagen hur de betalar tillbaka din insats. I vissa fall får du tillbaka din insats i pengar där du inte behöver omsätta någonting, men det kan även hända att du får tillbaka hela summan i bonuspengar vilket brukar betyda att du kommer att ha ett omsättningskrav att uppfylla innan du kan göra ett uttag på dina insats. Ett omsättningskrav innebär att du omsätter summan det antal gånger spelbolaget har satt i sina regler och villkor.

I reglerna kan det stå att du måste omsätta summan 4 gånger. Det innebär att du måste lägga den summan du har på spel 4 gånger innan du kan göra ett uttag. I spelbolagets regler och villkor kan det även stå att när du ska omsätta bonusen måste lägga spelen till ett visst minimumodds, ett minimumodds kan vara på t.ex 1.60. Det innebär att alla spel du lägger måste vara till minst oddset 1.60 för att det ska räknas till omsättningskravet. Det brukar oftast gälla på både singel och kombinationsbet, så om du väljer att lägga kombinationsbet är det relativt enkelt att komma upp i minimumoddset.

Ännu en aspekt att ta med i beräkningen som spelbolagen brukar inkludera i sina regler och villkor är tiden du som spelare har på dig att omsätta bonusen. Det kan innebära en stor skillnad från spelbolag till spelbolag, men oftast har du 60 dagar på dig. Om du inte omsätter bonusen inom den tidsramen kommer du att förlora hela insatsen. För att vara säker på vad som gäller hos det spelbolaget du har mottagit bonusen och du känner dig osäker så kontakta spelbolagets kundtjänst.

Såhär kan ett riskfritt spel gå till

Spelbolaget har en kampanj som vid en insättning på 450 kr ger dig som spelare ett riskfritt spel på en specifik match. Du lägger in 450 kr i insats på den matchen kampanjen är avsedd för. Om du förlorar på ditt bet får du hela insatsen tillbaka på ditt spelkonto. Om du istället vinner på ditt bet beroende på spelbolagets regler och villkor kan du antingen få hela vinstsumman utbetalad direkt till ditt spelkonto och du kan göra ett uttag på pengarna, eller så måste du uppfylla ett omsättningskrav innan du kan göra ett uttag.

I regler och villkor för bonusen står det att du har ett omsättningskrav på 4 gånger på din insats, så summan 450 kr x 4 = 1800 kr. Det innebär att du måste spela för 1800 kr för att omsätta bonusen. Tänk på att alla spel räknas så länge du uppfyller regler och villkor. Det innebär att du inte behöver vinna på de spel du lägger för att bonusen ska omsättas, omsättningskravet räknas även på de spel du förlorar.

Spelbolag med riskfria spel

Ett flertal spelbolag brukar ha riskfria spel som ett välkomsterbjudande. Ett spelbolag som kör hårt på denna typ av välkomsterbjudande är Betfair. Deras riskfria spel brukar erbjudas på deras spelbörs där du som spelare har möjlighet att lägga ett spel på valfri marknad, oftast är det summan 450 kr som gäller som insats på en speciellt utvald match. Deras riskfria spel brukar även vara helt omsättningsfria, vilket innebär att du vid vinst enkelt gör ett uttag utan att behöva omsätta något. En annan stor fördel med deras kampanjer på spelbörsen är att du fritt väljer den marknad du vill lägga spelet på, men då måste en annan spelare ha lagt ett bet på den marknaden.

Det tillkommer en avgift på 5% när du lägger spel på spelbörsen, avgiften dras av från oddset när du placerar ditt spel.

Free bet

En annan populär bonus är freebet. Det innebär till skillnad från ett riskfritt spel att spelbolaget ger dig en summa att spela för där du vid förlust av ditt spel inte får pengarna tillbaka. Vid ett riskfritt spel måste du oftast ha en summa pengar på kontot för att lägga ett spel. Vid gratisspel behöver du oftast inte ha några pengar på kontot.

Betting24.nu vi använder oss av cookies för att förbättre användarupplevelsen. Läs mer här.